Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 159 2.4 JTDm придръпване при високи обороти.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 159 2.4 JTDm придръпване при високи обороти.

Здравейте. От скоро съм собственик на Алфа 159 2.4 JTDm. Колата я купих със следния проблем - при подаване на пълна газ и след като мине 3000-3500 оборота и започва да придръпва и то доста, но продължава да ускорява не забива. Смених й горивния филтър изчистих сондата в резервоара, но не се оправя. Колата е чипосана в Madness, свързах се със собственика който я е чипосал, но той ми каза че след чипа е нямала проблеми. "DPF" и вихровите клапи са премахнати. Моля ако някой е имал следния проблем да сподели. Благодаря предварително.

Закачи я някъде да видиш дюзите в какво състояние са.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

+1

Ама и без да я закачиш за преглед на дюзи, не пречи да пробваш някоя добавка за почистване на дюзи.Да кажем на Бардал.

В една от темите за друг модел АР, мисля на "33" подобно "придърпване" се беше решило след прилагане на такава добавка.За бензин де, не за дизел както е в случая.

В крайна сметка това е най-евтиното и първото което трябва да пробваш.

Всичко останало ще е по-скъпо.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Според мен първо диагностика. Като се видят стойностите, тогава лечението.

Пс Как е налягането на турбината когато се появи проблема ?
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
        X